de Viersprong
De Viersprong is er voor jeugdigen met ernstige problemen in persoonlijkheid en gedrag of voor jeugdigen bij wie deze problemen dreigen te ontstaan. De Viersprong is een hoog specialistische ggz-instelling waar jeugdigen systemisch, dus binnen het gezin, of individueel gericht behandeld worden. Resultaten van behandeling worden geformuleerd in doelen rondom het verminderen van uithuisplaatsingen, suïcidedreiging, zelfbeschadiging, problemen in het naar school gaan, fysiek geweld en misbruik of verwaarlozing binnen het gezin. Op basis van wetenschappelijk onderzoek weten we dat veel van deze jongeren zonder gepaste behandeling een slechte prognose op langere termijn hebben.
Doelgroep:
Jongeren met gedrags- en persoonlijkheidsproblemen en hun gezinnen, waar sprake kan zijn van veiligheidsproblemen, agressie, grensoverschrijdend gedrag, delicten en/of angstige en kwetsbare jongeren met (ernstige) somberheid die vastlopen op school, in het gezin en in contacten met de wereld om hen heen.

Pagina functies
- Doelgroep:
-
- 0-4 jaar
- 4-12 jaar
- 12-16 jaar
- 16 jaar en ouder
- Specialisme:
-
Specialist in persoonlijkheid, gedrag en gezin
Laatste update: 13-04-2023
Onze zorglocaties
- Bergen op Zoom
Zorg aan huis in
- Bergen op Zoom
- Etten-Leur
- Halderberge
- Moerdijk
- Roosendaal
- Rucphen
- Steenbergen
- Woensdrecht
- Zundert
4461 EP Halsteren
Contact: Klantburo
Als u nog niet de juiste jeugdhulpverlener heeft gevonden, kunt u het volgende doen:
- Als ouder(s) of jeugdige kunt u contact opnemen met uw gemeente.
-
Als zorgaanbieder of overige professional kunt u met uw zorginhoudelijke vraag terecht bij de gemeentelijke toegang.
-
Voor vragen inzake contracten, inkoop en beleid en overige vragen kunt u contact opnemen met het Zorg Informatie & Inkoop Team.
Als u (samen met de jeugdprofessional) een keuze heeft gemaakt voor een aanbieder kan de jeugdprofessional het gezinsplan doorsturen naar de zorgaanbieder/kunt u met het gezinsplan de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u een verwijzing heeft van de huisarts of het Samenwerkingsverband (bij dyslexie) dan kunt u met deze verwijzing de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u nog geen verwijzing heeft meldt u zich dan bij het CJG van uw gemeente.