Kennis maken met Ilona Boekhout, Communicatiemedewerker


Een nieuwkomer in het Zorg Informatie & Inkoop Team in jeugdhulpregio West-Brabant West! Ilona Boekhout is sinds 1 januari een sterke aanwinst voor het team. Als communicatiemedewerker werpt zij een frisse blik op onze communicatie en brengt zij met haar verhalen mensen in beweging. Als jongste lid - 27 lentes jong - heeft zij al de nodige ervaring binnen het sociaal domein in het onderwijs opgedaan. Ilona stelt zich graag aan je voor.

Ilona Boekhout

  • Leeftijd: 27

  • Functie: Communicatiemedewerker

  • Woonplaats: Bergen op Zoom

  • Favoriete plek: 'T Appeltje en omliggend bos

  • Drinkt haar koffie: drinkt een Rotterdams ‘bakkie’ met een scheutje melk

‘‘Ik ben een 27-jarige creatieve en ondernemende duizendpoot met een vlotte pen en een grafisch oog, altijd nieuwsgierig naar het onvoorstelbare. Ik word blij om dat verhaal daar te krijgen, waar het gezien en gevoeld wordt. Ik ben afgestudeerd als mediaprofessional aan de Hogeschool van Amsterdam en heb jaren gewerkt in het onderwijs als communicatieprofessional om de leefbaarheid voor de studenten met een hulpvraag en/of specifieke achtergrond te vergroten en het meedoen (participatie) in de maatschappij te bevorderen. Waardevol werk waar ik ontzettend veel energie uit haalde, waardoor het voor mij als vanzelfsprekend voelde om daarmee verder te gaan in een nieuw jasje.

Ik werk sinds kort bij het Zorg, Inkoop & Informatie Team in jeugdhulpregio West-Brabant West als de vrolijke en creatieve communicatiemedewerker. Ik heb een grote passie voor tekst, taal en vormgeven en ben geïnteresseerd in alles wat met media te maken heeft. Zowel in mijn vakgebied als in mijn vrije tijd doe ik dan ook niks liever dan creatief werken, schrijven en lezen. Ik werk van concept tot content, van idee tot oplevering. Recht door zee en altijd in beweging.’’

E: ilona.boekhout@zi2t.nl
T
: 06-29562085