E. Bos Orthopedagogiek


“Zit uw kind of jongere niet lekker in zijn of haar vel, heeft het vaak last van hoofdpijn of buikpijn, gaat het met tegenzin naar school of blijven de resultaten achter, is uw zoon of dochter vaak brutaal, agressief of juist heel timide, angstig of somber, heeft het moeite om zich te concentreren of met het toepassen van sociale regels, heeft uw vermoedens van ADHD, ADD, ODD, autisme, faalangst, hoogbegaafdheid, dyslexie of dyscalculie dan is het goed om een orthopedagoog in te schakelen en bent u hier aan het juiste adres”.

“Een orthopedagoog-generalist is een gedragswetenschapper en tevens regiebehandelaar die u in kunt zetten als er facetten in de ontwikkelinggedragonderwijs en/ of de opvoeding van kinderen en jongeren tussen de 6 en 23 jaar thuis of op school niet naar tevredenheid verlopen.”

“Als het thuis of op school even niet zo lekker loopt kunnen er vele oorzaken zijn. Vaak is het lastig om precies uit te zoeken wat er aan de hand is en hoe het beste geholpen kan worden. Een orthopedagoog-generalist kan daarbij helpen.”

Onze praktijk maakt altijd een individueel plan op maat, waarin het belang van de cliënt en diens hulpvragen voorop staan.


Pagina functies

Mail de redactie
Doelgroep:
  • 4-12 jaar
  • 12-16 jaar
  • 16 jaar en ouder
Specialisme:

Basis GGZ (diagnostiek en behandeling) zoals: ADD, ADHD, autisme en angstproblematiek

Specialisme: hoogbegaafdheid

Opvoedondersteuning

Begeleiding omtrent sociaal-emotionele problematiek

Hulpverlening voor thuiszitters

Laatste update: 14-12-2022Rechte Zandweg 2
3319GR Dordrecht
Contact: Eli Bos