CVT & Co


Steeds meer jeugdigen lopen vast omdat er (te) veel van hen gevraagd wordt. Ze vinden het moeilijk zich staande te houden op school en in onze huidige maatschappij. Ze krijgen last van faalangst, paniek, over- of hooggevoelig, hebben weinig zelfvertrouwen en daardoor een laag zelfbeeld, vinden het moeilijk voor hun eigen mening uit te komen, nee te zeggen of eigen keuzes te maken. Daarnaast zijn er veel jeugdigen die te maken krijgen met pesten en agressief gedrag. Het is belangrijk dat je je weerbaar en assertief weet op te stellen en zo STERK door het leven te gaan. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan……

Ik kan je daarbij helpen!
CVT & Co staat voor Ciska Vriesema Training & Coaching. Sinds 2011 ben ik eigenaar van deze praktijk. Ik ben gespecialiseerd in omgaan met lastig gedrag van anderen zoals: pesten en agressie. Maar ook omgaan met gedrag van jezelf waar je last van hebt. Hierbij kun je denken aan: faalangst, laag zelfbeeld, negatieve gedachten, conflict vermijdend of juist erg driftig zijn, je grens niet kunnen of durven aangeven of misschien heb je zelf een kort lontje? Ik help je fysiek en mentaal weerbaarder te worden zodat je weer met zelfvertrouwen en STERK verder kunt met je leven.

Waarom mijn aanpak werkt?
Ik werk volgens de provocatieve methode waardoor er vaak sneller resultaat bereikt wordt. Deze aanpak is een combinatie van humor, uitdaging, interactie en niet teveel theorie, maar juist veel DOEN en ERVAREN zodat je er gelijk in de praktijk mee aan de slag kan. Op effectieve wijze help ik je anders te voelen en te denken zodat je je ook anders en STERKER gaat gedragen.
Multidisciplinair
CVT & Co maakt deel uit van multidisciplinair centrum VANG! meerdere disciplines onder één dak die met elkaar samenwerken zodat je je doelen snel en flexibel kunt bereiken.

Pagina functies

Mail de redactie
Doelgroep:
  • 4-12 jaar
  • 12-16 jaar
  • 16 jaar en ouder
Specialisme:

Agressie, pesten, angsten, sociale weerbaarheid, tieners. We bieden individuele- duo- en groepstrainingen aan

Laatste update: 16-02-2023


Onze zorglocaties

  • Bergen op Zoom

Zorg aan huis in

  • Bergen op Zoom
  • Roosendaal
  • Steenbergen

Vang 5
4661TX Halsteren
Contact: Ciska Vriesema