Jaxie! Orthopedagogische Praktijk


Jaxie! is een praktijk voor kinderpsychologie, orthopedagogiek en systeemtherapie. Wij bieden kwalitatieve en laagdrempelige hulpverlening aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers bij alle sociaal-emotionele problemen waar zij in hun leven tegen aan kunnen lopen. Bij ons staat niet alleen de kwaliteit van de zorg, maar ook de beleving van de zorg hoog in het vaandel.

Jaxie! geeft kwalitatieve en laagdrempelige hulpverlening aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers bij alle sociaal-emotionele problemen waar zij in hun leven tegen aan kunnen lopen.

Als praktijk zijn wij persoonlijk, betrokken en onderscheiden wij ons door onze behandeling aan te laten sluiten op de specifieke behoeften, het karakter en de belevingswereld van de kind. Vanuit Jaxie! hebben wij een heel duidelijke visie: de kinderen en jongeren die onze hulp op dat moment zo hard nodig hebben, verdiénen onze hulp op een manier die voor hén prettig aanvoelt. Zij moeten zich open durven stellen en serieus genomen voelen in hun belevingswereld en hun problemen. Er zit vaak al genoeg tegen en dat zetje in de rug waar ze naar op zoek zijn, moet juist dan voor hen fijn aanvoelen. En dat kan voor iedereen anders zijn. Dat is soms even zoeken, maar dat is nou ook juist de uitdaging die wij leuk vinden en waar wij goed in zijn. Vervolgens combineren wij dat met kwalitatief hoogwaardige psychologische zorg. Die combinatie behaalt resultaat op een fijne manier.


Pagina functies

Mail de redactie
Doelgroep:
  • 0-4 jaar
  • 4-12 jaar
  • 12-16 jaar
  • 16 jaar en ouder
Specialisme:

o.a.Trauma, EMDR, Hechting, NIKA, Infant Mental Health (IMH), Autisme, ADHD, Gezinsdynamiek, Gedragsproblemen, Psychosomatiek

Laatste update: 30-01-2023


Onze zorglocaties

  • Roosendaal

Bergrand 234
4707AT Roosendaal
Contact: Janine van den Bergh-Cornelis