Lydia, zorg voor jeugd


Lydia zorg voor Jeugd is een kleine praktijk met een persoonlijke en zorgzame manier van werken, met expertise in complexe en minder complexe psychiatrische problematiek van jeugdigen en/ of hun gezin.

Behandeling voor klachten op het gebied van: Gevolgen van trauma,  Autisme,  ADHD, Stemmingsstoornissen Identiteitsproblemen, angst- en dwangstoornissen, gedragsproblemen en klachten vanuit persoonlijke bijzonderheden, zoals hoge of lagere begaafdheid en hoog sensitiviteit Behandelaanbod

Voor de behandeling van psychische klachten worden de volgende vormen van behandeling geboden:

Individuele behandeling gebaseerd op Psycho-educatie, sociaal-psychiatrische behandeling, inzichtgevende behandeling, Cognitieve Gedragstherapie, Individuele systeemtherapie, Farmacotherapie (voorschrijven en monitoren van medicatie), Creatieve therapie of EMDR.

Therapie voor ouders gebaseerd op: Psycho educatie, specifiek voor ouders. Mediatietherapie, Sociaal-psychiatrische ouderbegeleiding of gezinstherapie


Pagina functies

Mail de redactie
Doelgroep:
  • 4-12 jaar
  • 12-16 jaar
  • 16 jaar en ouder
Specialisme:

Ik ben opgeleid als Verpleegkundig Specialist GGZ (Master of Science), Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (HBO+) en Systeemtherapeutisch medewerker (HBO). Hiermee heb ik uitgebreide psychiatrische kennis en een holistische visie, en heb ruime ervaring om verschil te maken in complexe problematiek. Daarnaast ben ik breed opgeleid in tal van behandelmethodieken, waardoor ik kan kiezen in welke vorm het beste bij een jeugdige past.

Ik werk altijd samen met de ouders of bredere netwerk.

Ik werk regelmatig inhoudelijk samen met jeugdprofessionals of andere zorgaanbieders.

Laatste update: 01-12-2022


Onze zorglocaties

  • Moerdijk

Zorg aan huis in

  • Etten-Leur
  • Halderberge
  • Moerdijk

Koekoeksedijk 11c
4761XW Zevenbergen
Contact: Lydia Stapper