Praktijk Schoone


Dé praktijk voor kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar! Op verschillende locaties in West-Brabant West en Zeeland begeleiden we kinderen en ouder(s), verzorger(s) met zeer uiteenlopende hulpvragen die zich tijdens de ontwikkeling kunnen voordoen.

Alle zorg onder één dak

In onze praktijk werken specialisten, zoals psychologen, orthopedagogen, logopedisten, kindercoaches én huiswerkbegeleiders samen. Dat maakt ons uniek! Zo bieden we hulp in elke ontwikkelingsfase in dezelfde vertrouwde omgeving.

Samenwerken aan een stevige basis voor elk kind

Samen met het kind, de ouders, zorgprofessionals en leerkrachten bieden we de allerbeste zorg en werken we gericht naar een oplossing:

“Nu een stevige basis leggen, later de vruchten daarvan plukken.”

Kwalitatieve zorg in een rustige en professionele omgeving

Er heerst een rustige sfeer in onze praktijk waarin we iedereen van harte welkom heten. Onze specialisten bieden zorg van hoge kwaliteit, die tegelijkertijd laagdrempelig is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich vertrouwd voelt. Alleen zo komen we samen, spelenderwijs, tot het beste resultaat.

Wij zijn er voor iedereen!

We zijn er niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders, verzorgers, leerkrachten en andere zorgprofessionals. Naast één-op-één begeleiding geven we ook groepslessen, workshops en (online)trainingen. Ook hebben we een breed aanbod op het gebied van onderzoek en diagnostiek.

Check onze website www.praktijkschoone.nl voor onze locaties en aanbod van zorg.


Pagina functies

Mail de redactie
Doelgroep:
  • 0-4 jaar
  • 4-12 jaar
  • 12-16 jaar
  • 16 jaar en ouder
Specialisme:

Wij denken niet in stoornissen, maar in oplossingen

Wij zijn experts in het onderzoeken en ondersteunen van kinderen en jeugdigen met problematiek, als Autisme, AD(H)D, Dyslexie, Dyscalculie, TOS, hoogbegaafdheid, angst, stotteren, selectief mutisme etc. Wij vinden het echter belangrijker ons te richten op wat dit precies voor hen betekent: Waar lopen zij iedere dag tegenaan? Zo kunnen we écht verder helpen.

Laatste update: 28-12-2022


Onze zorglocaties

  • Roosendaal

Bovendonk 27
4707 ZH Roosendaal
Contact: Praktijk Schoone