Online aanbod Villa Pinedo voor hulp aan jongeren van gescheiden ouders


Bied ieder kind van gescheiden ouders een luisterend oor. Met de inzet van het (online) aanbod van Villa Pinedo kun je als beroepskracht nog meer het verschil maken bij problemen of het voorkomen ervan. Voor jongeren is er naast laagdrempelige en betrouwbare informatie, tips en tools op www.villapinedo.nl ook een  1 op 1 Online-Buddy Programma.

Buddy’s van Villa Pinedo zijn jongeren van gescheiden ouders die hiervoor speciaal zijn opgeleid en in het bezit van een VOG. Al het contact is uitsluitend online en er is geen wachttijd; dat maakt het anoniem, laagdrempelig en er is geen toestemming van ouders nodig voor dit (online) luisterend oor.

De samenwerking met Villa Pinedo is een initiatief van de negen gemeenten in onze jeugdhulpregio West-Brabant West. Het doel is om jongeren zo vroeg mogelijk te helpen. Hierdoor kan eventuele inzet van jeugdhulp worden voorkomen of kan een jeugdhulptraject sneller worden afgerond. Alles dankzij de inzet van het (online) buddy aanbod van Villa Pinedo.

Voorbeelden online aanbod

Open brief aan alle gescheiden ouders

Hieronder vind je de geschreven tekst van de brief

Open Brief - Aan alle gescheiden ouders (met QR) (pdf, 109 kB)

Ansichtkaart

Onderstaande  ansichtkaart kun je als professional gebruiken om jeugdigen te vertellen over Villa Pinedo. Schrijf achterop een korte (persoonlijke ) boodschap en geef de ansichtkaart mee aan of voor de jeugdige.

ansichtkaart voorkant ansichtkaart achterkant

Wil je ansichtkaarten bestellen? Voor meer informatie: Edith Oostvogels, Edith.Oostvogels@zi2t.nl.


Pagina functies

Mail de redactie

Laatste update: 01-09-2023

Werk jij ook mee aan de bekendheid van het online steun aanbod van Villa Pinedo?

Villa Pinedo - Buddy Anouk

Ga hier naar de communicatie toolbox van Villa Pinedo met achtergrondinformatie, advertenties, social media’s en nog veel meer info die je kunt delen binnen het netwerk van jouw gemeente, organisatie of via je soccial media.