Lucht je hart, leeg je hoofd: geef jouw input voor Stichting Villa Pinedo


In Nederland krijgen ieder jaar 86.000 thuiswonende kinderen en jongeren te horen dat hun ouders uit elkaar gaan.  Een stadion vol! Lucht je hart, leeg je hoofd: Stichting Villa Pinedo is er voor alle kinderen en jongeren van wie de ouders uit elkaar gaan of zijn.

Bij Villa Pinedo zijn daarom kinderen met gescheiden ouders aan het woord. Dat is wat deze stichting zo bijzonder maakt. Kinderen met gescheiden ouders zijn de experts en de ervaringsdeskundigen. Zij zetten zich in om kinderen en jongeren die in eenzelfde situatie zitten, te helpen. Wie weet er nou beter hoe het is om te leven met gescheiden ouders dan zij zelf?

Online ondersteuning voor ouders en kinderen

Alles is erop gericht om kinderen en jongeren herkenning, erkenning en hoop te bieden. Naast de ondersteuning voor jongeren biedt Villa Pinedo ook een online training aan voor ouders in onze regio, om volwassenen bewust te maken van wat er in het hoofd en het hart van kinderen met gescheiden ouders omgaat.

Wij zoeken jouw input

Sinds 2023 biedt onze jeugdhulpregio de online ondersteuning van Villa Pinedo aan.De huidige overeenkomst met Villa Pinedo loopt eind 2024 af. Deze zomer gaan we de inzet van Villa Pinedo in onze regio evalueren en daarvoor zoeken we jouw stem. Het is voor ons heel waardevol als je je input met ons deelt. Wil je met ons meedenken en jouw kennis met ons delen? Klik dan op de link hieronder. Het kost je ongeveer 4 minuten. Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur een mailtje naar info@zi2t.nl.

Evaluatie inzet Villa Pinedo jeugdhulpregio West-Brabant West


Meisje dat een telefoon vasthoudt met daarop een chatgesprek