Maak kennis met het Expeditieteam


Graag stellen wij de leden van het Expeditieteam aan je voor:

Expeditieleiders

Corine Goedhart

Corine Goedhart

“Ik hoop dat we met normaliseren een stap in de richting kunnen zetten van een maatschappij waarin we minder aan onszelf denken en meer doen voor elkaar.”

Femke Staelens

Femke Staelens

"Met deze expeditie wil ik een bijdrage leveren aan een reflecterende samenleving waarin we mogen zijn wie we zijn, zonder te snel etiketjes te plakken. En daar waar zorg en ondersteuning nodig is, voortdurend te blijven ontwikkelen en verbeteren."

Expeditieleden

Edith Oostvogels

Edith Oostvogels

"Een belangrijke pijler binnen normaliseren is datagedreven werken. Met de data kunnen we een vertrekpunt formuleren en met elkaar in gesprek gaan of hetgeen we doen effect heeft, te evalueren en bij te sturen. Ook voor datagedreven werken geldt: gewoon doen!"

Martine Nijmeijer

Martine Nijmeijer

"Voor mij is normaliseren een manier om iedereen de kans te geven op een gelukkig leven, door een maatschappij te vormen waar we minder over elkaar oordelen, er voor elkaar zijn en professionals de ruimte te geven om te ondersteunen daar waar het echt nodig is."

Renske Nuijten

Renske Nuijten

“Ik vind het een uitdaging om met elkaar een omslag te maken in denken en doen”.

Anja Romein

Anja Romein

“Ik geloof in een sociale community. Een netwerk van inwoners en partners, dat bijdraagt aan een gezonde en verbonden samenleving en zich hiervoor actief inzet. Een maatschappij waarin mensen meer mét en voor elkaar doen.”

Ilona Hagens

Ilona Hagens

"Wat zou het mooi zijn als deze expeditie oplevert dat 'het normaal is om bijzonder te zijn' gewoon om wie je bent. En niet meer om wat je hebt, hoe je je gedraagt of omdat je wat extra hulp nodig hebt.


Pagina functies

Mail de redactie

Laatste update: 07-04-2023